Set Bluebell Skincare

(28 customer reviews)

RM 122.00

Set Bluebell Skincare yang terdiri daripada bahan semulajadi dapat membantu mengurangkan masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, parut, kusam, blackhead, whitehead, sunburn dan juga dapat menjadikan kulit anda cerah, glowing, flawless dan berseri.

Bluebell Skincare bukan sahaja telah mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM Malaysia tetapi berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan telah terbukti selamat kerana telah menjalani ujian makmal SIRIM QAS International Sdn Bhd.

Produk Bluebell Skincare juga telah dipilih sebagai The Winner Readers’ Choice Awards 2017 oleh majalah Antarabangsa iaitu Natural Health Magazine. Bluebell Skincare juga telah mendapat perhatian daripada Skuad Pengguna Bijak Malaysia dan Khairul Yoi di Facebook sebagai Produk yang berkualiti dan selamat digunakan.

SKU: BB00007-1-1 Category:

Additional information

Shipping Fees

Free

Warranty

14 Days Money back Guarantee. Terms & Conditions apply. See our refund policy.

28 reviews for Set Bluebell Skincare

  1. Madihah M.rani

    This is the one that u should try if u have sensitive & problematic skin AND most importantly its Halal.

    Was this review helpful to you?
  2. Aisyah Umar Nip Ely

    Effective skincare products! Trusted seller.

    Was this review helpful to you?
  3. Hafsah Raini Sue

    Was this review helpful to you?
  4. Doreen Renyz Lee

    Was this review helpful to you?
  5. Aishah Zakaria

    Was this review helpful to you?
  6. Syafini Hasmieda

    Was this review helpful to you?
  7. Mieyrah Sanah

    Was this review helpful to you?
  8. Norsyazila Kamaruddin

    1 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  9. Aminah Ismail

    Was this review helpful to you?
  10. Dianie Tawil

    trusted seller & good product (halal)

    Was this review helpful to you?
  11. Nur Fakhira

    Produk yg sgt berkesan dn sesuai dgn kulit muka yg sensitive, bru pkai 3 mnggu mslh muka berminyk dh tak ade, kulit pun mkin putih, jerawat susah nak naik dh

    Was this review helpful to you?
  12. Eilla AfiZz

    bluebell mmg trbaik..skin dh ok lpas breakout hrituu..mmg byk prubahan..

    Was this review helpful to you?
  13. Roslianah Pwence Shimachi II

    Terbaik..produk yg memberi kesan yg cepat dan pantas..terima kasih kerana membantu kulit sy agar lebih cerah dan cantik berseri

    Was this review helpful to you?
  14. Nor Zamira

    Produk yg sgt berkesan dan sesuai dgn kulit muka yg sensitive. Alhamdulillah kulit muka sudah semakin baik.

    Was this review helpful to you?
  15. Rohana Abdullah

    Dulu kulit muka saya ada jeragat dan kusam..Alhamdulillah sekarang sya amat berpuas hati dgn Produk Bluebell.TQ Bluebell.

    Was this review helpful to you?
  16. Shana Orichizuka

    For the first trial I just used set kit(cleanser + night Moisturiser),then after my skin become better I continued with full set,Alhamdulillah n very effective. Now I really love Bluebell Skincare and recommended to u guys.💋👍🏻😍let’s Grab this item

    Was this review helpful to you?
  17. Norazah Abdaziz

    reliable…clinically tested!

    Was this review helpful to you?
  18. Nani Nora Asma

    Alhamdulillah, genap sebulan saya pakai bluebell set kit untuk pulihkan jerawat saya. Da nampak perubahan n perbezaan muka saya yg dulu nye jerawar tak pernah surut, tapi sejak pakai bluebell jaerawat yg besar² mula kecut.. dan da tak ada jerawat baru yg muncul.. terima kasih Bluebell Skincare. Jatuh cinta dgn Bluebell. Nanti saya akan cuba full set pulak..terima kasih Kan Ana sbb guide saya pakai bluebell

    Was this review helpful to you?
  19. Miera Lydia

    Bluebell skincare mengembalikan keyakinan sy dan produk bluebell mmg brkesan. Walaupum sekarang masih dalam proses pemulihan sbb selama nie jadi mangsa produk KiLo. Terima kasih skuad pengguna bijak (khairul yoi) atas prihatin ttng produk.. terima kasih BLUEBELL, Terima kasih juga pada kak ana sebab guide sy pakai bluebell.sentiasa tanya perkembangan sy..

    Was this review helpful to you?
  20. Aulia Mikayla

    The best product ever! before this my skin breakout teruk but after guna bluebell my skin better. senang nak bawa travel and yg pnting selamat !

    Was this review helpful to you?
  21. Hayati Nor

    sya pernah kena jerawat komodo….susah nak hilang..makin lama makin naik di bhgin pipi dagu dahi…pergi facial pun tak hilang…sehingga sya nampak set bluebell di fb…yg boleh menghilang kan jerawat komodo…sya try 1 set..alhamdulillah selama 1 bulan sya guna…jerawat komodo tu hilang…smpi skrg tiada tumbuh lagi..bluebell skincare memamg terbaikk..tak menyesal kalau guna..kulit jadi putih mulus..lembut..flawless…sya suka guna bluebell skincare…tq bluebell skincare..u ar the best skincare

    Was this review helpful to you?
  22. Anonymous (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Was this review helpful to you?
  23. Julia Jamaludin (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Was this review helpful to you?
  24. Siti Fatimah Derahman (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Alhamdulillah,sblm ni teruk sngt jerawat,sekrng dh nmpk perbezaannya wlpn br sebln guna

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Siti Fatimah Derahman
    Image #2 from Siti Fatimah Derahman
    Was this review helpful to you?
  25. Muhammad ashraf Mat rajodin (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Was this review helpful to you?
  26. Fitriyatul Syalina Marsidi (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Im using this product a week and the result is awesome. My skin feel so soft and silky. My open pores also getting smaller. Thanks bluebelle, will continue to use this product.

    Was this review helpful to you?
  27. Pam Awg Raini (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Was this review helpful to you?
  28. Norazmira Mohd omar (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Average price

    Was this review helpful to you?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.