Languages: English | Bahasa

[recent_post_slider autoplay="true" content_words_limit="10" media_size="full" design="design-3" show_category_name="false" dots="false"]

BLUEBELL SKINCARE MALAYSIA

Siapakah pengasas Bluebell Skincare?

Bluebell Skincare diasaskan oleh Allahyarhamah Puan Mek Yam Binti Jusoh pada tahun 2014. Niat beliau bertujuan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit muka dengan menggunakan bahan – bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. 

Tentang Bluebell Skincare

Bluebell Skincare merupakan produk kecantikan muka terbaik yang telah mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM, telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan terbukti selamat dari bahan – bahan berbahaya kerana telah menjalani ujian makmal di SIRIM QAS International. Bluebell Skincare telah berjaya menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam, tona warna kulit tidak sekata dan penuaan.

Telah mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM Malaysia

Bluebell Skincare telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM Malaysia dengan nombor pendaftarannya adalah JAKIM / (S) / (22.00) / 492 / 2 / 1120-09 / 2017 dan dihasilkan oleh Syarikat Bumiputera iaitu iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd pada tahun 2014.

Telah menjalani ujian makmal di SIRIM QAS International

Nombor rujukan adalah Daily Defence Moisturiser – NOT161002978K, Night Moisturiser – NOT180906858K, Cleanser – NOT161100786K, Serum – NOT180906857K. 

Malah, Bluebell telah menjalani ujian makmal SIRIM QAS International dan telah terbukti tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan seperti Merkuri. SIRIM QAS adalah badan milik penuh kerajaan yang menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) dalam pelbagai bidang.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Subsribe & Get Up to 50% Discount!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

en_USEnglish
ms_MYMalay en_USEnglish