fbpx

Languages: English | Bahasa

[recent_post_slider autoplay="true" content_words_limit="10" media_size="full" design="design-3" show_category_name="false" dots="false"]

BLUEBELL SKINCARE MALAYSIA

Siapakah yang cipta produk Bluebell Skincare?

Bluebell Skin Care diasaskan oleh Allahyarhamah Puan Mek Yam Binti Jusoh pada tahun 2014. Niat beliau bertujuan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit muka dengan menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Baca lagi tentang kami.

Tentang Bluebell Skincare

Bluebell Skincare adalah produk kecantikan muka terbaik yang mendapat kelulusan Halal, KKM dan terbukti selamat kerana telah menjalani ujian makmal di SIRIM QAS International. Bluebell Skincare dapat menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, kusam, warna tidak sekata dan penuaan.

Telah mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM Malaysia

Bluebell Skincare telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM Malaysia dengan nombor pendaftarannya adalah JAKIM / (S) / (22.00) / 492 / 2 / 1120-09 / 2017 dan dihasilkan oleh Syarikat Bumiputera iaitu iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd pada tahun 2014.

Telah menjalani ujian makmal di SIRIM QAS International

Nombor rujukan adalah Daily Defence Moisturiser – NOT161002978K, Night Moisturiser – NOT180906858K, Cleanser – NOT161100786K, Serum – NOT180906857K. 

Malah, Bluebell telah menjalani ujian makmal SIRIM QAS International dan telah terbukti tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan seperti Merkuri. SIRIM QAS adalah badan milik penuh kerajaan yang menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) dalam pelbagai bidang.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Subsribe & Get Up to 50% Discount!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

en_USEnglish
ms_MYMalay en_USEnglish