Bluebell Skincare Dapat Perhatian Dari Komuniti Pengguna Bijak

Spread the love
  • 16
    Shares
Siapa tak kenal dengan Khairul Yoi ni? Hampir seluruh rakyat Malaysia terutamanya peminat skincare mengenali beliau kerana tak berputus asa menyedarkan masyarakat tentang bahayanya produk skincare timbang kilo. Page ini kerap kali diserang oleh agent agent dan founder produk kilo kerana mendedahkan modus operandi mereka melalui Facebook.

Admin ucapkan terima kasih kepada Khairul yoi dan juga rakyat Malaysia yang celik betapa pentingnya kita harus menjauhi produk kilo ini kerana ianya mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri, tretinoin dan banyak lagi yang dapat memburukkan kesihatan kita.

Bluebell Skincare tersenarai dalam produk tempatan berkualiti.

Bluebell Skincare nama baru bagi industri skincare kini telah menjadi perhatian umum kerana kerap kali menyiarkan bahayanya produk kilo ini. Bluebell Skincare juga telah mendapat tempat oleh page khairul yoi sebagai salah satu produk tempatan yang berkualiti.

Bluebell Skincare bukan sahaja berdaftar dengan KKM tetapi ada dijual Constant Pharmacy di cawangan terpilih. Bluebell Skincare juga mempunyai agent yang dipercayai dimana anda juga boleh dapatkannya disini.

Kami warga Bluebell Skincare mengucapkan terima kasih kepada rakyat Malaysia kerana jadikan brand kami berkualiti dan selamat digunakan.

Bluebell Skincare - Produk Pharmacy, HALAL, Berdaftar KKM, R&D & 100% Bahan Organik

Bluebell Skincare telah menjalani Ujian Makmal Research & Development (R&D) terbukti selamat digunakan dan bebas bahan kimia. Klik sini untuk dapatkan Bluebell Skincare sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *