Spread the love

“Berdaftar KKM Bukan Bermakna Produk Kecantikan Itu Selamat Digunakan. Kami Mengambil Inisiatif Lain iaitu Menjalani Ujian Makmal Bagi Memastikan Keberkesanan Produk & Keselamatan Pengguna Bluebell Skin Care”

Puan Aliaa Zawani, Pengasas Bluebell Skin Care

Di Bluebell Skincare kami bukan hanya mendapat pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sahaja, kami juga mengambil inisiatif sendiri menghantar sample kami untuk membuat ujian makmal SIRIM QAS International dan telah terbukti TIDAK mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan seperti Merkuri.


Kebanyakan produk kecantikan di Malaysia tidak membuat inisiatif sendiri didalam mantapkan kualiti produk mereka. Tidak pada kami, di Bluebell kami membuat inisiatif sendiri dengan menghantar produk kami menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) SIRIM QAS International Sdn Bhd, Shah Alam Selangor dan terbukti produk kami lulus ujian tersebut.

Jika anda diluar sana mempunya masalah kulit wajah, di Bluebell kami ada khidmat nasihat secara percuma sahaja. Klik disini untuk mendapatkan khidmat nasihat percuma atau….

Klik Sini Untuk Dapatkan Bluebell Skin Care Sekarang

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Subsribe & Get Up to 50% Discount!